Нова песен и лирик-видео от LELLERS

1 апр 2020, 08:37 ч. 557 / 9 1
пред./следв.

   Българската група LELLERS, в която участват бивши и настоящи членове на PROJECT ARCADIA и гости от други групи, пуска първа нова песен след дебютния си албум "Having Fun with the 12" от 2016 г.

   Бандата ще издава новите си песни една по една, като по-късно може да ги обедини в EP или дългосвирещ албум. Първото от новите парчета се казва "Ако пак се появиш" и премиерата му ще е в "YouTube" този петък (3 април) на следния адрес: https://youtu.be/jWrQpYghg1s.

   Тази и някои от другите нови песни ще излязат и във вариант на английски. По-долу можете да видите и обложката на новия сингъл, която е дело на художника Юрий Чучмай.

 

 

още за:

Lellers


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Hexed 1.04.2020 10:41:10 отговори + 8 1
Я, Жалков! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".