Нова песен от българската банда CHAMUGAH

18 май 2016, 11:49 ч. 1689 / 6 3
пред./следв.

   По-долу може да чуете онлайн новата песен на българската банда CHAMUGAH "Fake Shepherd". Групата е част от първо и второ издание на "Murder Sound Extreme Compilation" и съвсем скоро са завършили работа по първия си албум. Той съдържа 5 авторкси песни, инструментал и кавър на немската хадкор банда DISRESPECT. "Fake Shepherd" е първото парче от творбата. Записът е продуциран от Иво Иванов (ENTHRALLMENT).

 

 

още за:

Chamugah
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 18.05.2016 14:35:51 отговори + 4 1
Много оригинално лого, досега не съм виждал такова никога. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 18.05.2016 14:40:05 + 1 3
Страшно оригинално няма що!

http://www.dafont.com/bleeding-cowboys.font

Загледай се в плаката на Haggard от миналата седмица и във всички реклами на Firestorm productions... Оригиналност да втръсване!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 18.05.2016 14:41:14 + 6 0
Sarcasm detection levеl = -100000000000 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".