Новата дата за концерта на IN FLAMES в София е 14 март

18 май 2020, 23:03 ч. 1306 / 1 8
пред./следв.

    Концертът на IN FLAMES в София, който трябваше да се състои утре, 19 май, но бе отложен заради пандемията от коронавируса COVID-19 и свързаните с нея ограничения, вече има нова дата.

   Тя е 14 март 2021 г., като мястото на събитието остава същото - столичната зала "Универсиада". Информацията идва от промяната на датата на шоуто в социалната мрежа "Фейсбук". Очакваме официално потвърждение от организаторите "EventEase".

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дани 1.03.2021 06:50:02 отговори + 0 0
Искам да попитам,как стоят нещата с концертът!? Ще се състои ли на 14.03.2021 год,и къде!? До този момент не съм видяла информация,а времето почти настъпи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Няма име 28.05.2020 23:13:52 отговори + 0 0
Тези организатори са абсолютни измамници и не само е желателно,а дори задължително да завалят жалби срещу тях. Утре ще подам и аз! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 19.05.2020 21:31:19 отговори + 5 0
Концертът ще се състои, но единствено ако го преместят в Армеец! Тогава заетият капацитет ще е около 15%. В съответствие с предписанията. Понеже всичко е под върпос на този етап, би трябвало бързо на приносителите на билети да им се възстанови кешът. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хах 19.05.2020 19:33:20 отговори + 4 0
Чакам да обявят цялото турне и потвърдят, че билетите за Македония и Сърбия все още важат. 2 пъти ще ги гледам на това турне, но нервите няма да си късам с нашите бастуни. То да се изложиха само на Slayer, да го преглътнеш, но при тях е тенденция. По-зле могат да са само, ако изчезнат с парите на хората. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 18.05.2020 23:31:28 отговори + 7 6
Оплакал съм се на КЗП и си чакам парите за двата билета! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Zyklon 19.05.2020 08:30:12 + 6 11
Какъв е смисъла? Купил си си билети. Очевидно си имал интерес да ходиш. Има нова дата за концерта. Билетите пак ще важат. Какъв ти е проблема? Като ти върнат парите сигурно пак ще си купуш билети, нали? Мрънкач! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 19.05.2020 12:53:26 + 5 0
И аз си искам парите обратно и като ги взема няма да отида. Бандата не е това, което беше, а организатора е кенеф! Взех си билет защото нямаше друго интересно, но сега ще отида на друг концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ураган 19.05.2020 16:09:05 + 11 0
Зиклоне, може да съм останал без работа или с намалени доходи или по каквато и да е друга причина да ми трябват парите сега.
При първото идване на Лорд Ъф Денс в БГ щяхме да ходим една компания, но се разсъхна идеята. Отидох да опитам да върна билетите. На касите на НДК. Казаха, че няма такава услуга, но могат да ги оставя, да си запишат телефона ми и да се обадят, ако билетите свършат и някой ги купи.
И като отвориха торбата, в която явно и на други хора вършеха тази услуга - трябва да ти кажа, че бяха десетки. Само на 1 от многото каси там.
Така че съвсем нормално е някой да иска да върне билет. Дори и концерта да се състои. А като се отлага с повече от половин година е задължително да имаш тази възможност. Иначе се превръщаш в кредитор на организатора. Без лихва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".