Новата гръцка хардкор банда ALECTO с концерт в София на 29 декември

22 дек 2012, 13:09 ч. 172 / 5 0
пред./следв.
"Metal Katehizis" получи следното съобщение:

   На 29 декември, направи-си-сам колективът "For The Kids Booking" ви кани на петнайстото по ред събитие с участието на:

   ALECTO (ex- Eternal Hated) от Volos, Greece.
   http://www.facebook.com/alectogreece
   С членове на Eternal hated и My Turn, които вече са свирили в България - новосъздадените ALECTO бързат да натрупат концертна статистика с балканско турне, в което включваме и София. За всички фенове на тежкия/мрачен хардкор.

   START TODAY (strawberry hardcore)
   http://www.facebook.com/starttodaybg
   След повече от едногодишно затишие коматевските вълци се събират за едно шоу по повод липсата на коледа и нова година през 2012. Елате да отпразнуваме заедно със стари шлагери и бурни танци.

   EXPECTATIONS (raw cacao hardcore)
   http://www.facebook.com/onlywhenshared
   Още не са отпочинали от Vultures Become Eagles турнето, момчетата от Expectations готвят втората си пълнометражна обиколка, този път в Германия, Швейцария, Италия и т.н. през май 2013. В промеждутъка ще има и няколко концерта в България, един от които, последен за годината е участието им във FTK015.

   THROAT FISTING (rotten apple hardcore)
   http://www.facebook.com/throatfisting
   Те не са хубави хора - даже напротив. Музиката им също не е хубава - точно обратното. Ще участват, ащото са ни приятели и пеят за хубави неща – жени в чували, пластмаса и червеният кръст.

   Мястото - добре познатият "Grindhouse Skatehouse". Шоуто започва точно в 19:00 и струва две бири и малко (7 лв).

   Въпреки очакваните минусови температури не пропускайте да вземете съботния си душ и помнете, че тази година няма да има коледа и нова година. Cooking екипът на FTK ще се погрижи за ултимативно изживяване с грижливо приготвена веган храна.

   Всеки който покаже татуирана ягода или сурово какао ще получи безплатна покана за концерта, както и всеки втори с общ успех от 5.50 нагоре в училище (носете си оригиналните бележници).
   Ще се проведе състезание по 'скок от място' пред клуба. Резултатите за официалната класация ще се записват в интервала 19:00 - 19:30 ч. Всички опити преди и след този времеви интервал ще бъдат единствено и само за собствено удовлетворение. Спортната дисциплина ще организираме на всяко следващо събитие на "For The Kids Booking". Класацията ще бъде отделна за всяко събитие, а сборен резултат ще публикуваме в края на годината.
Alecto
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".