Новата група TEEN STARS ONLY с концерти в София и Пловдив на 10 и 11 юни

6 юни 2011, 07:30 ч. 187 / 2 3
пред./следв.
TEEN STARS ONLY се нарича най-новата българска мелодична пънк-рок банда, която ще дебютира на сцената тази седмица. Софийската група е готова с първия си мини демо-албум, който съдържа пет авторски парчета и ще се раздава безплатно на първите им два концерта – на 10 юни в клуб "The Box" (София), заедно с FACE OFF, и на 11 юни в клуб "Puzzle" в Пловдив, заедно с местните герои БАНДЮГИТЕ. Малко преди това пък се очаква момчетата да пуснат и видеото към песента си "Лимонов сок". TEEN STARS ONLY са Драго (китара и вокали), Ангата (китара и вокали), Мишо (бас) и Шеми (барабани) и започват да свирят през март 2011-а. Идеята за групата се заражда още преди две години, след разпадането на култовата сърф-пънк банда RISE ABOVE, в която Драго, Ангата и Шеми са свирили заедно. Така или иначе обаче успяват да се съберат и да започнат сериозни репетиции едва в началото на тази година, а само 4 месеца след първата си среща вече са готови да дебютират на сцена.

още за:

Teen Stars Only
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Бобз 6.06.2011 14:02:24 отговори + 0 0
Напиши името на групата у Тубата, имат и клип, който сцепва! Винаги е зверски яко е да видиш някой, дето прави нещо ей така за кеф и ни съ зимъ но'у насюрьозно ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 6.06.2011 13:39:53 отговори + 0 0
А за мойта група що не пишете? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.06.2011 12:42:54 отговори + 0 0
Много е невероятно да четеш за няква банда, дето никога досега не е свирила никъде и не се дава поне някво инфо, сайт, майспейс и прочие. Дайте да чуем, пък... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".