Новата сцена на "SPIRIT of Burgas" се нарича "MaxBASS"

29 юли 2011, 08:08 ч. 105 / 1 2
пред./следв.
"SPIRIT of Burgas" и "MaxTelecom" обединиха сили, за да представят "MaxBASS" – новата сцена на водещия български летен фестивал, която ще е точно до главната сцена и ще се захранва от масивна звукова система, ще представи топ ниво лайнъп и голямо количество ниско честотни вибрации. Български и международни изпънители ще помогнат за трансформирането на мястото наоколо и превръщането му в естествен хабитат за феновете на futuristic rhythmic bass музиката. Програмата на сцената е внимателно подбрана и програмирана от промоутърите на лейбъла "Mirizma", така че да влючва и DJ–и, и живи изпълнения с изразен афинитет към avant-garde dancehall и dubstep, drum'n'bass и dub по-специално. На 12 август "MaxBASS" ще посрещне една от легендите на atmospheric drum'n'bass – изпълнителят на "Soundtrax", известен като Big Bud (UK). Съботата ще е посветена на dubstep с французина Von D, известен с многобройните си шоута из цял свят, изнесени през 2010-а и 2011 г., и топ издания за лейбъли като "Boka" и "Argon". Специалният гост в неделя ще бъде руснакът Kelt, който ще представи своята скречи селекция. Водещ през всички вечери ще бъде добре познатият и много ценен заради предишни появи в събития на "H.M.S.U." - MC Coppa. Българските изпълнители ще бъдат достойно представени от артисти от водещи местни музикални формации като H.M.S.U, Artmospheric, Mirizma, Zionlionz, BassWarriors, Play и други. "MaxBASS" ще приветства ветераните на електро-акустичният drum'n'bass - R.O.B.T.F, заедно с други живи проекти като Kliment&Nambient/Artmospheric/ и Hyperqube /Mirizma/. На сцената ще се изявят и основателите на "H.M.S.U." - jungle/techstep умовете Targy и Аcidtrip, докато повече барабни ще има от Zion/Zionlionz/, Monk /BassWarriors/ и младият талант Fai7h и Techdown. Българският реге талант NRG D ще представи новия си албум, докато Стоян от Play Events представя едночасов видео-микс. Забележително появяване в лайнъпа ще направи с предстоящото си шоу талантливата изпълнителка на чело Магдалена Петрович. Тя ще бъде акомпанирана от добре познатия dubstep/drum'n'bass селектор Георги Пенков, печелил аплодисментите на миналогодишното издание на Drum'n'Jazz. В лайнъпа ще се включат и Fortunah/Mirizma/, Dynamic/Mirizma/, Chakradancer Live!, Cinnamint /Artmospheric/, DaftDub и други. За визуалните ефекти в реално време ще се грижи PsyWarrior (BassWarriors), а звуковата система ще бъде построена и поддържана от саунд-специалистите на "ClearSound". В духа на летния бриз и празненствата на открито "MaxTelecom" обяви игра с безплатни билети за фестивала – можете да се регистрирате и да участвате на www.spirit.maxtelecom.bg.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Predator 29.07.2011 15:45:23 отговори + 0 0
Жалки или не, тази музика и тази сцена си има своите фенове. Теб не те кефи - не ходиш там - те не ти пречат и ти не им пречиш и всички са щастливи
Иначе гледам "миризми" нек'ви... няма лошо. Да се кефят хората е важно!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.07.2011 11:32:01 отговори + 0 0
Като чете човек, ще вземе да си помисли, че става дума за нещо велико, а всеки който е бил на спирита знае колко са жалки тези сценички и какъв интерес има към тях. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".