Нови раздори в TRAIL OF TEARS, бъдещето им е под въпрос

14 яну 2013, 08:29 ч. 243 / 12 0
пред./следв.
Точно когато изглеждаше, че в TRAIL OF TEARS най-сетне всичко е наред и в навечерието на издаването на новия албум на бандата "Oscillation", нещата в групата отново излизат извън контрол. Вокалистката Cathrine Paulsen разпространи съобщение, в което се казва, че певецът Ronny Thorsen е решил да напусне в изключително лош момент и обвинявайки го в различни некоректни действия към бандата в миналото. В отговор, Thorsen пусна изявление, с което декларира, че е разбрал от приятели и от Интернет, че е напуснал, но и нещо певече - от TRAIL OF TEARS се оттеглят други двама членове - Endre Moe - бас и Bjorn Dugstad Ronnow - ударни. В групата е имало уговорка тя да прекрати съществуването си след издаването на "Oscillation", но като че ли събитията ще се развият по-бързо от планираното. Дискът вече има насрочена премиера - тя е на 22 март и това вероятно ще е Лебедовата песен на TRAIL OF TEARS.

   През 2006 г. всички други музиканти, освен Ronny Thorsen, напуснаха вкупом бандата. След това обаче вокалистът успя да я реформира и да привлече обратно Cathrine.
trail of tears - oscillation


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".