Новини за мото-рок фестивала "Побит камък 2022"

2 юни 2022, 12:52 ч. 913 / 7 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Както вече ви съобщихме, от 01 до 03.07.2022, мотоклуб „Калашниците-МСС“ организират фестивал с участието на най-големите гласове на българския рок:

ФОНДАЦИЯТА, които заедно с Валди Тотев, ще се включат като част от националното си турне – „ЩУРЦИТЕ НА 50 г.“, както и легендарните: СИГНАЛ, ДИАНА ЕКСПРЕС, АНАЛГИН, Васко Кръпката и ПОДУЕНЕ БЛУС БЕНД, КОНКУРЕНТ и ЕЛИТ.

По традиция, фестът е благотворителен и тази година усилията са насочени към набирането на средства за петгодишната Станислава с диагноза Детската Церебрална Парализа – Спастична Диплегия. Стаси ежемесечно провежда процедури в турска клиника, а общата им стойност за година е 20 000 евро.

Като загрявка преди голямото събитие, Калашниците вече организираха една благотворителна акция и успяха да съберат 1000 лева в рамките на „Детски Мото-Рок Ден“. На 22.05, в клубната им къща в с. Нови хан, около тридесет деца взеха участие във фотосесия с мотори и музикални инструменти.

Влади Въргала, който ще се изяви като водещ и Юлиян Вергов, който ще открие събитието в петък, заедно с Китодар Тодоров и Красимир Коцупаров са сред популярните имена, които също подкрепят каузата.

Заповядайте в първия уикенд на юли (01-03.07.2022 г.) в природен парк „Побит Камък“ до с. Нови хан.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".