Новият албум на AC/DC - четвъртият най-добре продаван за годината в САЩ

15 дек 2008, 08:39 ч. 222 / 5 4
пред./следв.
Първият студиен албум на AC/DC от 8 години насам - "Black Ice" (ревю, поръчай), който излезе в края на октомри, е продал вече над 1,6 млн. копия в САЩ. Това го нарежда на четвърто място сред музикалните бестселъри на госдината, като освен краткия срок от издаването на творбата, трябва да се има предвид, че тя не се предлага в електронен формат, докато за другите заглавия се прибавят и дигиталните им продажби.

   В други новини, преди няколко дни AC/DC обявиха следващата поредица от концерти за европейското си турне. На широко спекулираната евентуална "дата за България" - 17 май, както и в дните преди и след нея, рок динозаврите ще бъдат в Германия. На този етап няма и никакви насрочени шоута на Балканите, а в разписанието е свободно времето от 25 май до 11 юни. Така че, ако легендарната банда дойде насам, било то в родината ни или съседна държава, това най-вероятно ще е в този период или от юли нататък.

още за:

Ac/dc


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CONAN 15.12.2008 16:22:22 отговори + 0 0
Искам AC/DC,ИСКААААМ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.12.2008 13:45:42 отговори + 0 0
Кога ще са в Белград? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ддд 15.12.2008 13:08:02 отговори + 0 0
ще има концерти в Атина и Белград...поне така ми казаха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Neon Knight 15.12.2008 08:50:46 отговори + 0 0
Ех, ако дойдат... ще настъпи такъв живот, че само си викам: ДАНО, ДАНО, ДАНОООООО!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".