Новият албум на AC/DC ще се продава чрез магазините "Wal-Mart"

9 юни 2008, 07:50 ч. 206 / 5 3
пред./следв.
Според "Ройтерс" новият албум на AC/DC ще се продава ексклузивно в САЩ само в мрежата на магазини "Wal-Mart". Това е съобщил в-к "Wall Street Journal", цитирайки неназовани източници. Очаква се дискът да види бял свят през есента, а по същия начин - чрез магазините "Wal-Mart" разпространиха последната си творба и рок ветераните от JOURNEY.

още за:

Ac/dc


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bruce666 9.06.2008 19:16:41 отговори + 0 0
Чакам го с нетърпение!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 9.06.2008 15:12:17 отговори + 0 0
за щастие, тази верига магазини е още далече от татковината ни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

florimel 9.06.2008 10:57:20 отговори + 0 0
Грешка в заглавието - "Новият албум ВА AC/DC..." Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".