Новият албум на AMARANTHE - Номер 1 в Швеция

28 окт 2014, 10:16 ч. 450 / 9 3
пред./следв.

   Новоиздаденият студиен албум на AMARANTHE "Massive Addictive" зае първо място в класацията на родната на групата Швеция. Това е трета студийна творба за станалата бързо актуална млада банда. На особено внимание се радва вокалистката на AMARANTHE Elize Ryd, която участва и в редица други музикални проекти.

 

amaranthe-chart-swe

  

още за:

Amaranthe


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


АНУНИМЕН 29.10.2014 17:59:55 отговори + 1 5
Триумф на злата вест - естрадата съвсем закономерно стана номер 1 в тази соц страна !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

aaaa 28.10.2014 19:03:19 отговори + 1 0
Снимката само рок класация ли е или в Швеция наистина купуват само метъл? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

кики 28.10.2014 19:13:36 + 0 0
Само "хард рок". Встрани може да видиш категориите и че това e "Hadrocklista" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".