Новият албум на AMON AMARTH е с барбаниста Tobias Gustafsson (VOMITORY)

27 яну 2016, 09:21 ч. 888 / 4 5
пред./следв.

   В скорошно интервю китаристът на AMON AMARTH Johan Soderberg е споделил, че новият албум на групата, "Jomsviking", е записан с барабаниста на VOMITORY Tobias Gustafsson. През март 2015 г. бандата се разделя с дългогодишния си барабанист Fredrik Andersson. До започването на записите за "Jomsviking" не е бил намерен заместник. В момента групата търси кой да застане зад ударните за предстоящето й турне и прави проби с един кандидат.

   Както вече ви съобщихме, новият албум на AMON AMARTH "Jomsviking" ще се появи на пазара на 25 март чрез "Sony Music". Продуцент е Andy Sneap (MEGADETH, TESTAMENT, ACCEPT), който е и миксирал творбата. Като гост-изпълнител в песента "A Dream That Cannot Be" се изявява Doro Pesch. Това ще е първият концептуален албум в историята на AMON AMARTH. В него се разказва историята на йомсвикингите - легендарното братство от безмилостни войни-наемници, съществувало през 10-11 век. Главният герой е млад мъж, влюбен в една жена, която омъжват за друг. Героят убива човек и трябва да бяга, но се заклева да отмъсти и да си върне любимата.

 

amon-amarth-2016-jomsviking



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Язе 27.01.2016 13:42:54 отговори + 0 0
Написали сте "Andy Sneap, (...) коЕто"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streeetcleaner 27.01.2016 11:06:14 отговори + 3 0
Хм- странно. Барабанистът и мозък на една от най-яките дет метъл групи е склонил да записва за шведския Маnowar. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бири-мири 27.01.2016 10:20:43 отговори + 3 1
Няма ли да има репортаж за концерта на Abbath? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 27.01.2016 12:13:04 + 1 0
Верно бе, ко стана там? Само Abbath ли беше или имаше и други двама? Нали музикантите му напуснаха. С кого свири тук? Как бяха? Имаше ли блек?... Такива ми ти работи.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бири-мири 27.01.2016 20:42:25 + 0 0
http://www.werock.bg/novini/istinski-norvezhki-blek-metal-abbath-sviriha-v-sofiya-na-26-yanuari?id=34291 - Благодаря за репортажа . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".