Новият албум на APOCALYPTICA е вече на българския пазар

26 авг 2010, 19:02 ч. 322 / 5 2
пред./следв.
От 25 август новият албум на APOCALYPTICA "7th Symphony" е на българския пазар от представителите на "Sony Music" у нас - "Virginia Records". Не само като медиен партньор на изданието "Metal Katehizis" не пропускаше да ви съобщава всевъзможни новини около творбата на финландските чело-рокери. Дискът вече може да бъде закупен и от нашия онлайн магазин в три варианта: специален лимитиран тираж с бонус DVD (поръчай); стандартно вносно CD (поръчай) и диджипак издание за Източна Европа (поръчай).

още за:

Apocalyptica


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nazgul 27.08.2010 00:58:10 отговори + 0 0
И аз не мога да разбера, а албумът определено е най-слабият на бандата. Мога да го кажа с ръка на сърцето. Наистина жалко за тях. Не знам идеите ли им свършиха какво стана, но предният и този албум направо ме отказват от тях... Дано се осъзнаят и следващият албум да е поне малко завръщане към стария звук, от които почти няма помен... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wasted 27.08.2010 00:47:20 отговори + 0 0
не мога да разбера какво толкова се рекламира тоя албум, чак и фона на сайта е с тея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".