Новият албум на DEFTONES се отлага за ноември

21 авг 2015, 17:57 ч. 452 / 7 0
пред./следв.

   В скорошно интервю фронтменът на DEFTONES Chino Moreno е заявил, че излизането на новия албум на групата се отлага за края на ноември. Причината е, че още не е завършено миксирането и мастерирането на творбата. Moreno обяснява: "Занимаваме се с тези неща, събираме обложките и всичко заедно. Ще отнеме още няколко месеца, албумът да бъде готов за издаване." Музикантът също казва, че песните, които са 16 на брой, вече са записани и звучат страхотно.

   Първоначално DEFTONES планираха новият им диск да се появи на пазара на 25 септември. Продуцент е отново Matt Hyde (SLAYER, CHILDREN OF BODOM, MONSTER MAGNET, WINDS OF PLAGUE).

 

deftones

още за:

Deftones


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".