Новият албум на DESTRUCTION "Diabolical" с най-висока позиция в германската класация

16 апр 2022, 08:08 ч. 668 / 6 3
пред./следв.

   Германските траш метъл легенди DESTRUCTION издадоха новия си, 15-и албум "Diabolical" (поръчай онлайн) на 8 април чрез "Napalm Records".

   Дискът излиза 40 години след основаването на бандата и достигна до 12-о място в официалната немска класация за албуми. Интересно е, че това е най-високата позиция в цялата история на групата. Фронтменът Schmier благодари на феновете и споделя изключителната си радост от постижението в чарта. Музикантът коментира и че това показва, че всички усилия за създаването на записа са си стрували.

 

schmier

още за:

Destruction


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ЕдинЧовеЧеЦ 16.04.2022 21:30:02 отговори + 3 5
Всички албуми след завръщането на Шмир са слаби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДругЧовечец 16.04.2022 21:54:02 + 3 0
The antichrist е доста силен, но да като цяло не тове което бяха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

заслужен хейт 16.04.2022 11:18:51 отговори + 4 7
Албумът е тотална боза с изключение на някой друг риф тук таме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".