Новият албум на ENTHRALLMENT е почти изчерпан в България

1 фев 2009, 12:08 ч. 314 / 4 6
пред./следв.
Плевенските детметъли ENTHRALLMENT разпространиха следното съобщение:

   Албумът на ENTHRALLMENT "Immerse Into Bloody Bliss" вече е официалнно разпространяван за Европа и Северна Америка съответно от "Plastic Head Distribution" (PHD) и "The End Records" / "The Omega". Количествата за България свършиха по време на промоцията на албума в столичния клуб "The Club" и сега CD-то може да бъде потърсено само в "О.Ч.З." (София) и "Музикален Свят" (Пловдив).
   Групата иска да благодари на всички фенове, които посетиха промоцията и направиха невероятна атмосфера на това събитие. Благодарим и на нашите приятели от СТАРО ЗЛО, MIZERERE, VOMIT ERECTION и AVRIL IN BLOOD, с които направихме един наистина тежък форум.

   Видео от промоцията може да бъде гледано на официалния [MySpace-]профил на ENTHRALLMENT: www.myspace.com/enthrallment

още за:

Enthrallment


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 16.02.2009 15:43:22 отговори + 0 0
Фух пух!Не мое ли да се поръча тоя албум от някъде !Свирят на световно ниво!Обожавам ги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JB 2.02.2009 16:40:53 отговори + 0 0
Беше страхотен концерт, наистина! И доста качествен. Нямаше много глупости, нямаше излишни неща, просто метъл и тук-таме проблеми с техниката.
Но имаше нещо друго - една позитивна енергия в целия клуб, поне аз така усетих. Въпреки че музиката може да се възприеме по-скоро за негативна, на концерта беше точно обратното. Благодаря на всчики, които свириха и не свириха, а просто присъстваха. Беше страхотно събитие!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anonyme 2.02.2009 08:20:24 отговори + 0 0
Може би 10 ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.02.2009 12:49:38 отговори + 0 0
100-150 Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.02.2009 12:48:40 отговори + 0 0
да,но колко точно е т.нар. ''количеството''?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


borknagar 1.02.2009 12:29:01 отговори + 0 0
а от някъде може ли да се поръча,че във варна никъде не мога да го намеря Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".