Новият албум на HATEBREED е отложен за неопределено време

25 мар 2020, 15:42 ч. 406 / 5 0
пред./следв.

   Докато някои групи използват паузата, причинена от пандемията на коронавируса COVID-19, за усилена работа по нов материал/албуми, то ефектът при американските хардкор ветерани HATEBREED е обратен. Бандата съобщава, че издаването на творбата се отлага за неопределено време.

   Всъщност, причината не е в музикантите, а в лейбъла им. Издателите на HATEBREED са уведомили квинтета, че фабриките, които произвеждат физически носители (CD и винил) в Северна Америка и Европа са или затворени, или ще затворят в скоро време. И тъй като феновете на HATEBREED правят доста предварителни поръчки, те няма как да бъдат подсигурени, ако се определи дата за издаване на албума в близките месеци.

   През миналия месец групата пусна онлайн една от песните в бъдещия диск - сингъла "When the Blade Drops".

 

още за:

HatebreedCovid-19


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".