Новият албум на HELLYEAH съдържа неиздаван запис на Dimebag Darrell

23 май 2016, 19:57 ч. 759 / 5 7
пред./следв.

   HELLYEAH ще издадат новия си албум, "Unden!able", на 3 юни чрез "Eleven Seven Music". В албума е включена кавър версия на песента "I Don't Care Anymore", която първоначално е написана, изпълнена и продуцирана от Phil Collins за втория му самостоятелен албум "Hello, I Must Be Going!" (1982).

   В скорошно интервю китаристът на HELLYEAH Tom Maxwell споделя, че покойният китарист на PANTERA Dimebag Darrell и барабанистът Vinnie Paul Abbott (екс-PANTERA, HELLYEAH) са записали кавъра преди много години. "Разровихме се и изкопахме тази песен, включихме я в записите и имаме малко музика от Dime в нашия албум."

 

hellyeah-2016-undeniable



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


asfas 24.05.2016 02:41:30 отговори + 1 1
Яко копане е падало, щом чак след 10 албума или колкото са там, загубих им бройката, са го извадили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 24.05.2016 09:45:15 + 1 1
Нали? Когато намираш нещо забравено или изгубено, ако не го намериш на следващия ден, а го намериш след години - получаваш напълно заслужена критика от българските "разбирачи". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 24.05.2016 20:06:43 + 0 0
Така е, за разлика от останалия свят, само 'българските "разбирачи"" не оцяняват тези музикални исполини. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 25.05.2016 09:33:05 + 0 0
Това което обяснявам на плиткия ти мозък, че като намираш нещо изгубено може да е минал 1 ден, 1 година, 10 или 100 години. Нали това означава да е изгубено. Пък ти сега ми говориш дали била или не била исполинска бандата. Каквато и да е това е бандата, в която свири барабаниста на Пантера. И винаги ще бъде много повече от твоето гаражно групенце, което даже мама и тати не го слушат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 25.05.2016 12:24:12 + 0 0
Не свиря в група, не ми е това професията, мерси за интереса и адекватния коментар към мозъка ми в новина за групата. И все пак е доста тъпо долнопробна група да си прави евтина реклама за сметка на Dime. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 25.05.2016 12:46:44 + 0 0
Моля. Сигурно мозъкът ти или не е наясно или не може да направи връзката. В тази група свири РОДНИЯТ БРАТ на Даймбег. Ако ти (барабар с мозъка си) си нещо повече на Даймбег и можеш да казваш какво може и какво не може - аз ще помоля админите на сайта да ми изтрият коментарите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rage 23.05.2016 20:50:47 отговори + 5 1
Мда, да напраим малко ПиАр-ец на гърба на Дайм , що пък не. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".