Новият албум на INTELLIGENT MUSIC PROJECT, ко-продуциран от Simon Phillips, ще излезе навръх Коледа

1 дек 2018, 08:35 ч. 728 / 3 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Четвъртият студиен албум на Intelligent Music “Sorcery Inside” ще излезе на 25 декември 2018 г. Като подарък за всички меломани, 12-те нови композиции на д-р Милен Врабевски с участието на световни и български звезди ще бъдaт свободно достъпни за теглене в интернет.

Днес бе представена и обложката на “Sorcery Inside” която прави заявка за много музикални изненади за феновете на рок музиката в България и по света.

Албумът ще се разпространява и на CD, като той ще бъде специален подарък за хората, които желаят да направят дарение за Фондация „Българска памет“. За сума над $30 долара дарителите ще получат CD с новия албум “Sorcery Inside”, а за дарение над $80 – луксозен пакет с 4-те албума на Intelligent Music, издадени досега.

Един от главните герои в all-star проекта на Intelligent Music “Sorcery Inside” отново ще бъде негово рок величество Simon Phillips, работил с Ерик Клептън, Джими Пейдж и Мик Джагър. Световноизвестният барабанист и автор на музика ще участва в записите не само на барабаните, но и като музикален копродуцент, заедно с д-р Врабевски и Иво Стефанов.
Освен Phillips, другите ярки имена в албума са вокалистите Joseph Williams от ТОТО, John Payne от Asia, Carl Sentance от Nazareth, а от българска страна – Боби Косатката и Веселина Николова-Лина Никол. Jesse Siebenberg пее и свири на китари. На клавишните е Dave Palmer, а Ernie Tibbs е на баса. Талантливият музикант Бисер Иванов е лийд китарист в проекта. В новите песни на д-р Врабевски свири и талантливият басист Ивайло Звездомиров.

През 2019 се планира турне с няколко български и европейски концертни дати с музикантите, записали новия албум на д-р Милен Врабевски и Intelligent Music. Подготовката за него ще започнe още в началото на следващата година.

„Би било страхотно да направим такива концерти. Мисля, че ще е вълнуващо да видим на една сцена как български музиканти свирят редом до свои британски и американски колеги. Такова преживяване би могло да отвори още повече съзнанието на един артист. Наистина би било фантастично!“- сподели Simon Phillips на брифинг с българските си колеги музикални ко-продуценти Милен Врабевски и Иво Стефанов в Утрехт, Холандия, на 16 ноември 2018 г.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Боуза 1.12.2018 23:39:26 отговори + 0 2
Глей как доктора плаща на хората да им губи времето... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".