Новият албум на Joe Satriani с най-високи позиции в класациите

23 яну 2018, 07:21 ч. 1242 / 3 0
пред./следв.

   Китарният майстор Joe Satriani издаде 16-ия си студиен албум "What Happens Next" на 12 януари. Инструменталната творба е записана с помощта на две големи имена от световната рок сцена - басиста Glenn Hughes (DEEP PURPLE, BLACK COUNTRY COMMUNION) и барабаниста на RED HOT CHILI PEPPERS Chad Smith.

   Албумът отбелязва и най-високи позиции в класациите зад Океана за цялата кариера на Satriani. Дискът е на следните места в различните чартове на "Billboard":

"Top Current Album" - 9
"Top Album Sales Chart" - 9
"Hard Rock Album Chart" - 2
"Top Rock Album Chart" - 4


   На 24 януари започва и американската част от турнето "G3" с участието още на John Petrucci (DREAM THEATER) и Phil Collen (DEF LEPPARD). През март и април тримата китаристи ще обиколят и Европа. Между 19 и 21 март "G3" е в най-близката си до България точка. Това са последователни концерти в Полша, Чехия и Словакия.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".