Новият албум на LACUNA COIL вероятно ще се казва "Delirium"

9 дек 2015, 12:53 ч. 357 / 2 0
пред./следв.

   На Фейсбук-страниците на LACUNA COIL и на дългогодишния им лейбъл "Century Media" може да се види изображение (показано по-долу), върху което са изписани името на бандата, "Delirium" и 2016, от което може да се направи извод, че това е названието на нов студиен албум, който ще излезе през следващата година.

   В началото на 2014 г. китаристът Cristiano "Pizza" Migliore и барабанистът Cristiano "CriZ" Mozzati напуснаха LACUNA COIL. Първоначално групата обяви, че няма да търси заместници, но по-късно взе нов барабанист - Ryan Blake Folden. Според изявление по-рано през 2015 г., следващият албум на групата ще има "мрачна" тематика и по-електронно звучене от своите предшественици, тъй като бандата ще разчитат на технологиите, за да компенсира липсата на втори китарист.

 

 

lacuna-coil-2016-delirium

 

 

lacuna-coil1

още за:

Lacuna Coil


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".