Новият албум на MASTODON - най-рано през лятото

12 фев 2014, 16:21 ч. 318 / 7 3
пред./следв.
MASTODON са приключили записите за шестия си студиен албум, но барабанистът Brann Dailor предупреждава феновете да чакат новото издание най-рано през лятото. Относно музиката в творбата, Dailor коментира, че има елементи от всички предишни албуми на бандата, но има и много нови неща. Музикантът се надява предстоящото издание да надмине правеното от MASTODON досега.

mastodon

още за:

Mastodon


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Стефан 13.02.2014 12:10:10 отговори + 0 0
В комплект с Gojira (както им е сегашното турне), ако обичат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TheDeadClown 13.02.2014 08:40:50 отговори + 0 0
И този път да не ни се разминат, че вече два пъти уж идват.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

reborn 12.02.2014 20:40:43 отговори + 0 0
ако и насам наминат после би било прекрасно.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".