Новият албум на METALLICA ще бъде миксиран от Greg Fidelman

17 май 2008, 01:17 ч. 253 / 8 4
пред./следв.
METALLICA ще се възползват от услугите на продуцента и саунд инженер Greg Fidelman за миксирането на предстоящия си нов албум. Fidelman е дългогодишен съратник на продуцента на бъдещата творба Rick Rubin.
   Дискът, по предварителна информация, се очаква през септември, а ние очакваме James Hetfield и компания за второ шоу у нас на 25 юли, след като вчера, 16 май, "Balkan Entertainment Company" стартираха ударно концертната си дейност за тази година с невероятен аудио-визуален спектакъл, който ни поднесоха KISS на стадион "Академик" в столицата, като част от тяхното световно турне "Alive 35".


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 17.05.2008 19:05:08 отговори + 0 0
о истински фене, смилете се над мен и ми простете!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.05.2008 16:41:14 отговори + 0 0
какво да се науча да пиша,да пиша всичко като едно изречение,ама не съм само аз,ти понеже явно се чудиш къде да напишеш нещо,решил си тук да пооакаш,еми аз съм така е мога и да не съм кой зне колко грамотно(лично аз грешки в написаното не открих,само 1 или 2 думи които в бързината съм ги написал неточно,но не грешмо),ама съм истински фен,а ти си обикновен анонимен който само хапва разни неща,ай с поздрави(но не лоши),а и ако ти трябва преводач имам един частен само за мен yeeeeeaaaaaaahhhhhhh тъпак Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.05.2008 14:15:03 отговори + 0 0
вземи се научи да пишеш, че е адски дразнещо и тогава пускай коментари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 17.05.2008 12:06:07 отговори + 0 0
много странно хората нареждат металика в темата за концерта на кис,а тук никога нищо не казва,еми аз лично чакам новия албум на металика от миналата година,а концерта ми е един от мечтаните,така сигурно няма да бъда разочарован от него,особено щом Rick Rubin и екипа ми се занимават с него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".