Новият албум на MINISTRY ще излезе през април

18 окт 2005, 16:29 ч. 192 / 5 0
пред./следв.
Новият студиен албум на MINISTRY "Rio Grande Blood" ще излезе през април 2006-а от лейбъла на лидера на групата Al Jourgensen "13th Planet".
   През февруари Jourgensen планира да издаде албум и със страничния си проект REVOLTING COCKS, съществуващ вече 19 години. Дискът ще се нарича "Cocked and Loaded" и в него ще вземат участие Jello Biafra (екс-DEAD KENNEDYS), бившият фронтмен на BUTTHOLE SURFERS Gibby Haynes, китаристът на ZZ TOP Billy Gibbons и китаристът на CHEAP TRICK Rick Nielson. Дискът ще включва 11 песни, в това число "Purple Head", "Prunetang", "Pole Grinder", "Dead End Streets" и "Jack in the Crack".

   Двете издания ще предшестват започващото на 5 май "MasterBaTour" турне, за което са насрочени 54 дати. Участие в концертите освен MINISTRY ще вземат REVOLTING COCKS и готик-рокерите от Детройт SPYDER BABY.

още за:

Ministry


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".