Новият албум на NORTHER - на пето място във финландската класация

21 фев 2008, 10:49 ч. 135 / 4 5
пред./следв.
Въпреки не особено положителното ревю, което новият албум на NORTHER "N" получи в "Metal Katehizis" (прочети), творбата зае 5-о място в националната класация на родната на групата Финландия. Това е най-високата позиция, която издание на бандата изобщо е постигала.

още за:

Norther


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


iVoka 20.07.2008 20:09:12 отговори + 0 0
Не може всеки албум да е перфектен, поначало повечето групи имат само няколко добри песни, останалите не са им дошли твърде "отвътре" и не стават големи хитове Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X_NRG 21.02.2008 18:54:09 отговори + 0 0
Една от любимите ми групи са и направо ми се реве като слушам албума... Много далече е от истинските Norther... от Death Unlimited и Mirror of Madness... Жалко - дано се осъзнаят до следващия си албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alexi from Espoo 21.02.2008 13:07:28 отговори + 0 0
Как са додрапали до петата позиция, просто не ми е ясно. Това е най-слабият албум на групата досега. Той не е просто слаб за тях, той е просто слаб албум по принцип!! Защото и Are you dead yet? е слаб албум за група като Children of Bodom, но той все пак е добър като музикална творба. А е своето ревю Whiplash направо ги е пожалил според мен. Norther и In flames ми бяха сред най-любимите групи, сега вече се страхувам, когато предстои да издават нов албум. А на Кристиан Ранта ако толкова му се пее да си направи друга група, където да се изявява. Истината обаче е, че той е доста добър китарист все пак.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 21.02.2008 12:06:48 отговори + 0 0
Whiplash е млад и перспективен автор от екипа на "Metal Katehizis", който тепърва ще разгръща своя талант и умения в представянето музикални творби, както и концертни изяви, на широката публика :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 21.02.2008 11:54:16 отговори + 0 0
Whiplash не го знам кой е, но ревюто, което е написал е страхотно, поздравления. да, не е особено положително, но за такъв албум - толкоз ;-)
все пак когато една група е толкова любима, не бива да се пропускат дори и по-слабите албуми - затова съм щастлива, че вече си получих дижипак-ът
Необяснимо защо точно сега, но в момента Нортър преживяват връх на популярността си, 5-тото място е поредното доказателство (наред със статистиката по безпрецедентна посещаемост на интернет страниците им, гледаемост на новото видео, посещаемост при участия и т.н.)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".