Новият албум на SABATON влезе в Топ 20 на немската класация

1 юни 2010, 16:24 ч. 255 / 8 4
пред./следв.
Новият диск на SABATON "Coat Of Arms" (ревю) заема 19-о място в немската "Медиа контрол" класация. Вокалистът на групата коментира успеха така: "Страхотно! Кой би си помислил, че шест грозни шведски момчета с камуфлажни панталони ще влязат в германските класации? По дяволите, не мога да повярвам! Благодаря на всички фенове, които направиха възможно да сме в Топ 20! Noch ein Bier!!".
   "Coat Of Arms" излезе на 21 май, а в края на август SABATON потеглят на турне от над 60 дати за промоцията на творбата. Като част от "World War Tour" шведите ще гостуват за трети път в България на 16 ноември, сега - заедно с ALESTORM и STEELWING (поръчай онлайн).

още за:

Sabaton


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


waterjess 4.06.2010 11:39:42 отговори + 0 0
С такъв албум, разбира се, че ще влязат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rocka-rolla 2.06.2010 10:59:01 отговори + 0 0
Браво, браво, браво! Убавци Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

trollirium 1.06.2010 22:18:38 отговори + 0 0
ейй обичам ги тия, ще ни разбият през ноември, чакам ги с нетърпение!

и не сте грозни бе ей!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Panzerkampf 1.06.2010 18:10:29 отговори + 0 0
Супер новина ! Браво на момчетата ! Ще ги поздравим лично като дойдат ! И ревюто е супер , не съм чел по-добро !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".