Новият албум на SLIPKNOT ще излезе през тази година

10 яну 2022, 16:59 ч. 697 / 6 3
пред./следв.

   Фронтменът на SLIPKNOT Corey Taylor публикува информация в социалните мрежи, според която новият студиен албум на бандата, ще излезе по-късно през 2022-ра. Творбата е продуцирана от Joe Barresi (AVENGED SEVENFOLD, QUEENS OF THE STONE AGE, CHEVELLE и мн. други). През ноември бе пусната една от новите песни на групата - "The Chapeltown Rag".

   В скорошен туийт Corey казва, че през по-късно през годината ще се появи следващият диск на бандата, наследник на "We Are Not Your Kind" от 2019-а, както и филм, по който работи, озаглавен "Zombie Versus Ninja". Предстои да бъдат разпространени повече подробности.

  Напомняме ви, че SLIPKNOT ще свирят за пръв път у нас през това лято. Музикантите ще бъдат хедлайнъри на първия ден от фестивала "Hills of Rock 2022" (21 юли).

corey taylor

още за:

SlipknotCorey Taylor


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


destroy_and_sick 10.01.2022 20:25:21 отговори + 10 4
Чакаме го с нетърпение. Една от малкото съвременни банди, световна сила в тежката музика, момчета от селски щат, покорили всички върхове и най-вече докоснали сърцата на милиони. И продължават да го правят!
Текстовете им са неповторими! Спасителен пояс за разпадащ се човек!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 10.01.2022 17:32:36 отговори + 4 9
Я, съвременна група от 1995. Тия дядовци още ли свирят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

азаз 12.01.2022 08:34:45 + 2 1
Тия "дядовци" както ги нарече очевидно се справят много по-добре от разни групета на възраст между 20-30 годишни.Ако за теб възраста е определяща за музиката,значи си много назад в матеряла.Все пак ако имаш късмета да достигнеш тази възраст какво ли ще си казваш.....но все пак да не забравяме че ти с нищо няма да си допринесъл/а в музикалния свят Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".