Новият албум на TERASBETONI стана златен във Финландия

8 май 2008, 07:29 ч. 222 / 5 3
пред./следв.
Дали защото пратиха TERASBETONI на финала на "Евровизия" или по принцип групата е сред любимите на местното население, новият албум на финландската банда "Myrskyntuoja" получи златен статус в родината на музикантите за продажби на над 15 000 копия. Златна е и предишната творба на TERASBETONI "Vaadimme metallia", но тя датира от 2006 г. и е престояла на пазара доста повече време.

още за:

Terasbetoni


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Stormcrow 8.05.2008 14:54:49 отговори + 0 0
Страхотна ?! Друг път...тия могат да се състезават с гейовете HIM по некадърност Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BloodyRose 8.05.2008 13:08:33 отговори + 0 0
Групата е страхотна, и старите, но и новят албум е готин.Съгласна съм за Евровизия, ясно е, че това е комерсиален конкурс, желя й късмет и успехи в професионално отношение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadAxeman 8.05.2008 09:53:28 отговори + 0 0
Ами може би е заради Евровизията. Но истината е, че във Финландия тази група адски много я харесват. Е, има и такива, които я мразят де (особено с това име ). То като цяло малко хора в България я знаят или са я чували. Предните 2 албума обаче ми харесват повече. Аз лично не искам да печелят Евровизия....причината е, че ще станат като Лорди- бонбони Лорди, безалкохолно Лорди, комикс Лорди ала-бала. А и ще напускат сумати и техни тениски и няма съм единствения с тениска на Терасбетони :p Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".