Новият албум на Yngwie Malmsteen все пак ще се нарича "World on Fire"

18 май 2016, 09:21 ч. 1314 / 5 5
пред./следв.

   Новият студиен албум на Yngwie Malmsteen все пак ще се нарича "World on Fire". Преди няколко месеца това заглавие беше отхвърлено, тъй като Slash и MYLES KENNEDY & THE CONSPIRATORS издадоха наскоро албум с такова наименование, но явно легендарният шведски китарист все пак е решил да го използва. Предстоящата творба ще се появи на пазара на 1 юни чрез "King Records". 

   Албумът е композиран, аранжиран, продуциран и с текстове написани от Yngwie Malmsteen. Освен самият китарист, музикантите участвали в записите са Nick Marinovic - клавир и Mark Ellis - ударни.

   По-долу може да видите списъка с песни и обложката на "World on Fire".

01. World On Fire
02. Sorcery
03. Abandon
04. Top Down, Foot Down
05. Lost In The Machine
06. Largo - EBM
07. No Rest For The Wicked
08. Soldier
09. Duf 1220
10. Abandon (Slight Return)
11. Nacht Musik

 

yngwie-malmsteen-2016-world-on-fire

още за:

Yngwie Malmsteen


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


пустиняк 18.05.2016 15:28:19 отговори + 2 0
то новия сигурно като стария албум.

Слушам го от дете ама как за толко години не промени поне малко начина си на свирене и композиране.....само арпежи, арпежи до втръсване
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.05.2016 10:14:05 отговори + 3 0
Изненадан съм, че има барабанист. До колкото знам Ингви не ползва такова чудо вече. Което на мен ми идва в повече. Липсата на вокалист мога да преглътна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 18.05.2016 15:21:50 + 3 0
Ами вокалист има - сръбския сватбарски клавирист изпълнява и тая роля (че и доста добре), ама никакъв шанс албумът да е добър. Откакто е под османската обсада на жена си нищо добро не е сътворил, поне да се беше обградил с млади музиканти и продуцент, ама алчност.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.05.2016 15:53:28 + 1 0
Мда, знам го този сърбин, гледах го на живо. Определено не изпълнява ролята на вокалист. Все едно гарката дето ми грачи сутрин под прозореца - едно към едно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Black Adder 18.05.2016 21:06:42 + 0 0
Е, не е Mark Boals, но комшото грачи по-добре от Ингви, а пък съвсем без вокали е скука - арпежи, арпежи до несвяст. Ясно е, че на живо и запис разлика голяма, но все пак: https://www.youtube.com/watch?v=V9xEmMBcDBs Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".