Новият фронтмен на GHOST е Cardinal Copia

9 апр 2018, 17:45 ч. 1713 / 4 4
пред./следв.

   Както ви съобщихме, шведските "окултни рокери" GHOST в момента работят по следващия си студиен албум.

   По традиция лидерът на бандата Tobias Forge ще се превъплъти в нов образ, но този път това няма да е поредният Papa Emeritus, а свещенослужител с по-нисък сан. По-долу може да се запознаете с Cardinal Copia, който приема поста от предшественика си.

   "Кардиналът" направи дебют на живо на акустичен концерт пред избрана аудитория преди няколко дни.

 

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Андрей 10.04.2018 07:57:57 отговори + 3 0
Очаквам с нетърпение! Най-хубавото нещо на Ghost е това, че излизат от рамките на метъла. Те са рок облечен в поп. Те са мейнстрийм. Те са машина за пари. Нещо лошо в това? Не виждам. Готина концепция и качествена музика за широка аудитория. Най-добрият соло проект без никакво съмнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Петко Даркнеса 10.04.2018 00:27:39 отговори + 6 1
Първият албум беше нещо невероятно... след това здраво поп. Започнаха леко да ме дразнят. Страшно добри и продуктивни музиканти, но ми струва,че комерса все повече ги залива. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Random 10.04.2018 00:08:05 отговори + 6 1
Няма Papa Emeritus Едно - няма Ghost! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 9.04.2018 19:28:15 отговори + 10 1
До Папа Емеритус II биваше, след това вече нещо не ми харесва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".