Новият клип на THE REVENGE PROJECT ще бъде пуснат в Мрежата другата седмица

21 мар 2008, 14:24 ч. 98 / 4 1
пред./следв.
Както ви съобщихме - тази неделя, 23 март, в предаването за рок и метъл по телевизия "ММ" "Фрактура" ще бъде направена премиера на новия видеоклип на THE REVENGE PROJECT (прочети). Филмирано е парчето "1000 Voices" от предстоящия албум на бандата, като следващата седмица клипът ще бъде качен в профила на THE REVENGE PROJECT в "MySpace", а ще може да бъде свободно даунлоуднат и от www.therevengeproject.com.

   Ето какво казват от групата за идеята, която стои зад песента "1000 Voices": "Това е история за един объркан човек, посвещаващ живота си на маниите, от които е обсебен, като по този начин напълно отрича себе си като личност. Тъжно е, че в днешно време има много такива хора. От различни възрасти. Те вече са видели зората на нищото и едва ли биха повярвали, че животът им ще бъде по-добър... някой ден..."

още за:

The Revenge Project


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


akne_and_komedons 21.03.2008 15:14:53 отговори + 0 0
Ев'ла Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".