Новият проект на Matt Barlow ще се казва ASHES OF ARES

28 авг 2012, 22:27 ч. 191 / 3 3
пред./следв.
Новосформираният проект на бившите членове на ICED EARTH Matt Barlow (вокали) и Freddie Vidales (бас, китара) и Van Williams (ударни, екс-NEVERMORE) ще носи името ASHES OF ARES. В момента музикантите работят върху дебютния си албум, кратък тийзър на който може да чуете чрез клипа по-долу:



Ashes of Ares


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


До MadHamish 29.08.2012 11:37:29 отговори + 0 0
тъй като нещо не разбирам понятието "пълноквърна група", коя груща ще е полукръвна ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MadHamish 29.08.2012 09:35:42 отговори + 0 0
Махна се, защото не искаше да поема ангажимент с пълнокръвна група. Явно няма проблеми да се появява чат-пат с проекти, които надали ще са два-три месеца в студио и после една година на турне. Иначе и мен ме е яд, че си тръгна преди концерта им тук. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Painkiller 28.08.2012 23:18:03 отговори + 0 0
Само защо се махна от Iced Earth, така и не разбрах ... иначе ще е 100% яко !!!!!
Чакаме с нетърпение !!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".