Ново лирик-видео от SOULFLY - "We Sold Our Souls To Metal"

30 юни 2015, 19:53 ч. 833 / 6 4
пред./следв.

   SOULFLY, които ще гостуват за шести път в България на 5 юли (поръчай билет онлайн), издават новия си студиен албум, "Archangel", на 14 август. Текущо ви съобщавахме подробности за предстоящата творба. Сега, чрез плейъра по-долу, може да слушате една от песните в нея - "We Sold Our Souls To Metal".

 

 

soulfly-2015-archangel

още за:

Soulfly


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Макси 30.06.2015 22:15:57 отговори + 2 0
Последно ще има ли концерт на пети?
Писах им да ги питам защо не е обявена датата на сайта им и не ми отговориха.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 30.06.2015 20:43:56 отговори + 4 0
Както и при последния албум на Cavalera Conspiracy , и тук саундът е отвратителен ! Не знам какво си мислят, че правят ... Но поне конкретната песен е енергична , дори леко многопластова , че даже и сериозен дет метъл се долавя . А фрагментът , който чуваме на края на видеото е дори още по-обещаващ ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ВУДУ ПИПЪЛА 30.06.2015 22:55:38 + 2 0
Песента и мен ме грабна в края....като цяло е добра формула,която Макс използва за да разчупи иначе "глупавата" песен. Пример са редици парчета от последните албуми на Soulfly и Конспирацията. Но знаеш ли от къде идва скапания саунд според мен.... от наблъсканите ефекти на вокала. Пусни един лайф и ще видиш как пее Макс днес. В момента му замазват гласа, вкарват дист и прочие и хоп..... Макс отново дере,но изкуствено. Всичко от 2 години насам е по този модел и съответно албумите са с много шитав саунд... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 1.07.2015 10:16:22 + 2 0
В последният албум на Cavalera Conspiracy , Max звучи отвратително и нелепо точно заради ефектите . Особено заради pitch shifter-a , с който вокалите е трябвало да звучат по-плътно и "дет метълски" . Резултатът е плачевен, естествено . Но проблемът не е само в Max . Самият звук на китарите е зле направен, от което страда и цялостното впечатление . Жалко, защото от песента , която чуваме по-горе , сякаш албумът може и да си заслужава . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".