Ново парче от W.A.S.P. - "Last Runaway"

14 авг 2015, 16:14 ч. 2073 / 8 10
пред./следв.

   Американските ветерани W.A.S.P. ще издадат новия си студиен албум, озаглавен "Golgotha", на 28 август/2 октомври. Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба на Blackie Lawless и компания. Сега, чрез плейъра по-долу, може да чуете онлайн една от песните в нея - "Last Runaway".

 

 

още за:

W.a.s.p.


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Духов 3.10.2015 22:34:30 отговори + 0 0
Найстина са велики за тях възрастта няма никакво значение стават все по-добри очаквам с нетърпение новият им албум Голгота! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен Гущер 17.08.2015 10:08:40 отговори + 8 1
Мисля, че както новата песен на Iron Maiden излезе като топ новина, така и тази на W.A.S.P. си беше редно да е там! И за да не съм съвсем "offtopic", ще кажа, че Last Runaway макар и с по-твърд звук, е много свежарска и разпускаща, както са се изразили другите под моя коментар. Чакаме с нетърпение албума. Дано пуснат и някой друг сингъл скоро. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мислител 17.08.2015 10:27:36 + 1 5
Ти сериозно ли? И понеже можеш много да мислиш - да ти уточня, че това m след 13 е милион

Iron Maiden
13m people like this

W.A.S.P. Nation (Official)
161k people like this
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мислител 17.08.2015 10:31:33 + 0 1
А k след 161 е хиляди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 17.08.2015 10:36:24 + 4 0
Моля, не се карайте и не се обиждайте!

Топ новина съвкупно са новата песен И новият клип на Maiden.

Иначе, да, обективно погледнато - едната група е много по-популярна от другата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Умен Гущер 18.08.2015 23:58:17 + 0 0
Абсолютно не съм го казал с цел да се карам или обиждам някого. Дори се чудя защо въпросния "Мислител" го взе толкова навътре?... Не се сърдя, че това не е в топ новините, просто ей така го казах, може би от моментната еуфория. Спор няма, че колкото и да не ни се ще, все пак лайковете във Фейсбук са си голям показател за популярността на една банда. Iron Maiden определено са с милиони напред. Но го има и това, че W.A.S.P. са така да го наречем "старомодни" - страницата им се активизира само ако има някаква новина от сайта им (който също е почти изоставен), нямат собствен канал в YouTube и къде ли още не. Просто хората се концентрирани изцяло в музиката си, вместо да си правят реклама за щяло и нещяло. Не обвинявам Iron Maiden в комерсиализъм в никакъв случай! Те също са ми сред любимите банди. Както и на самия Блеки, между другото. Те и Metallica имат с милиони повече фенове от Maiden, но я виж последните новини свързани с тях какви са - само реклами и подобни глупости все, почти нищо музикално. Не искам да навлизам в спор в никакъв случай. И Maiden и W.A.S.P. са велики (естествено, че Iron Maiden все пак имат повече популярност, така като в W.A.S.P. историята е свързана със шок-корени и глем, които винаги са били гонени по някакъв начин, а тези стилове в днешно време останаха просто в миналото и това е. Нека се наслаждаваме на невероятната музика, която правят хората, защото нито едните, нито другите са първа младост и няма още дълго да го правят! Хубава вечер. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Marv 14.08.2015 23:12:53 отговори + 3 2
И дружно нии да тропнем по едно хорце! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 14.08.2015 17:44:00 отговори + 12 2
Блъкю и на 100 години да стане пак ще има същия уникален, неповторим глас. Песента е свежарска, дано албумът да е добър (както и очаквам). Искам ги пак за концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BSF 14.08.2015 17:39:11 отговори + 10 2
Супер е и е различно. Неочаквана посока от Блеки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Умен Гущер 14.08.2015 16:52:54 отговори + 14 3
Малко танцувална, но звучи много добре! Поне на мен ми харесва. И за щастие, не ми прилича на предните два албума, както казаха от бандата, че ще се придържат към тях. Не че са лоши, но са малко еднотипни. Дано в Golgotha е другите песни са така по-различни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".