Ново предаване за авторска клубна музика по "Neterra TV"

18 фев 2008, 09:26 ч. 389 / 7 3
пред./следв.
По "Neterra TV" стартира предаването за авторска клубна музика "Midnight Club" (www.neterra.tv/bg, категория Mузика). Основният акцент е изпълнение на живо на български рок банди. Предаването има за цел да бъде форум за популяризиране на авторската рок музика. На Интернет страницата на телевизия "Neterra" в "Midnight Club" могат да се гледат записи на лайв изпълнения на ЕР ГОЛЯМ, RAMPART, KAYNO YESNO SLONCE, DAILY NOISE CLUB, OH, LAST SEASON, URBAN GREY, RESPONSE и ПЕЦИ ПЕЦИТО БЕНД, интервюта с групите и клипове на ЕРИДАН, ЛАВИНА, LIGHT THE TORCH и др.
Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


S-O-D 18.02.2008 18:31:31 отговори + 0 0
клипът на Urban Grey е такова... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.02.2008 12:49:56 отговори + 0 0
В категория МУЗИКА е последното качено предаване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.02.2008 12:32:54 отговори + 0 0
не знам как е при другите, но аз поне не откривам таковав предаване на посоченото място... а съм си се регистрирал отдавна така че съм логнат и пак го няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".