Новогодишна "Фрактура" на 1 януари по "Diema"

29 дек 2022, 08:06 ч. 870 / 7 0
пред./следв.

   За четвърта поредна година телевизия "Diema" ще предложи на зрителите си специално новогодишно издание на предаването "Фрактура". Неговият автор Васко Катинчаров е направил ретроспекция на големите рок фестивали през изминалата година, която ще бъде излъчена в първите минути на 2023-а. В 00:20 ч. на 1 януари зрителите на "Diema" ще видят специално двучасово издание на шоуто, в което са събрани динамични репортажи от "Hellfest", "Wacken Open Air", "Knotfest", "Rock am Ring", "Copenhell", "Download UK", "Louder than Life", "Tuska Open Air", "Graspop Metal Meeting" и много други.

   "Искрено се радвам, че и тази година имам възможност да създам едно специално издание на "Фрактура" в новогодишната нощ. Заедно с телевизия "Diema" продължаваме да предлагаме на зрителите качествено съдържание и хубава музика. Изминалата 2022 г. бележи завръщане към онази концертна нормалност, от която всички ние имаме нужда. Новогодишното издание на шоуто е събрало есенцията на големите световни рок фестивали, които акумулират огромно количество положителна енергия. Рок музиката има способността да обединява хората по света, посредством силния емоционален заряд, който носи в себе си. Благодаря на всички, които продължават да подкрепят предаването "Фрактура" през всичките тези години. Бъдете здрави, намирайте поводи да се усмихвате повече през 2023 г. и си подарявайте хубави изживявания винаги, когато можете!", споделя Васко Катинчаров.

   Началото на предаването "Фрактура" е поставено от Васко през 1998 г., като той е негов автор и продуцент и до днес. Със своите 24 години в ефир, "Фрактура" е най-дълголетното тематично тв рок предаване. Зрителите са гледали специални интервюта с близо 800 световни рок имена, хиляди клипове, както и репортажи от всички най-значими рок и метъл събития в страната и чужбина.

 

Фрактура Diema Нова година



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".