Новогодишно концертно издание на "Фрактура" в празничната нощ на 31 декември

29 дек 2023, 08:55 ч. 2522 / 2 4
пред./следв.

   За пета поредна година телевизия "Diema" ще предложи на зрителите си специално новогодишно издание на рок предаването "Фрактура". Неговият автор Васко Катинчаров е направил селекция на 23 енергични концертни изпълнения, с която ще бъде изпратена 2023 г. Точно в 23:50 ч. на 31 декември (неделя) зрителите на "Diema" ще видят празничното двучасово издание на шоуто, в което са събрани нови концертни изпълнения на METALLICA, GUNS N' ROSES, FOO FIGHTERS, IRON MAIDEN, THE ROLLING STONES, GHOST, SLIPKNOT, NIGHTWISH, RED HOT CHILI PEPPERS и много други.

   "Радвам се, че и тази година имам възможност да създам едно специално издание на "Фрактура" в новогодишната нощ. Празничното издание на шоуто носи голямо количество положителна енергия, с която да посрещнем новата 2024 г. Рок музиката притежава способността да обединява хората по света, както и да ги стимулира да споделят хубави моменти заедно. Благодаря на всички, които продължават да подкрепят предаването "Фрактура" през всичките тези години. Бъдете здрави, намирайте повече време за нещата, които ви правят щастливи, както и си подарявайте безценни концертни преживявания винаги, когато можете", споделя Васко Катинчаров.

   За предаването "Фрактура":

   Началото на предаването "Фрактура" е поставено от Васко Катинчаров през 1998 година, като той е негов автор и продуцент и до днес. Със своите 25 години в ефир, "Фрактура" е най-дълголетното тематично тв рок предаване. Зрителите са гледали специални интервюта с над 800 световни рок имена, хиляди клипове, както и репортажи от всички най-значими рок и метъл събития в страната и чужбина.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 

Фрактура 31 декември 2023 г.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metal_vixen 5.01.2024 22:10:38 отговори + 0 0
Може ли да се гледа предаването някъде онлайн? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дъртия 31.12.2023 17:58:55 отговори + 7 4
Перфектно - таман ще се включа в инициативата да не слушам речта на руската подлога . Желая весело посрещане на екипа на сайта и на всеки отбил се в последните часове на 2023! Една яка и здрава метал 2024, а аз поне вече имам около 7 билета за събития през новата и възнамерявам да посетя поне още 4. Здраве и наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прекрасно 30.12.2023 11:05:27 отговори + 8 1
Правех си сметка да ходя при мама и тате за нова година, но ще си съоя в къщи,малко преди началото на фрактура ще сложа децата да спят, а аз ще си отворя една бира и ще гледам Фрактура.
Иииии... Щастлив!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Наблюдател 29.12.2023 13:13:49 отговори + 19 1
Браво, Васко!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".