"Nuclear Blast Records" и "MySpace" правят световен конкурс за банди

6 май 2008, 12:36 ч. 242 / 8 0
пред./следв.
Вече стана нормално нови албум да бъдат частично или изцяло представяни по Интернет, да се предоставят песни за свободен даунлоуд, групи да обявяват конкурси между феновете си за обложки и дори видеоклипове и какво ли още не. Сега, един от най-големите метъл лейбъли - "Nuclear Blast Records" обявява съвместно с "MySpace" онлайн съревнование за банди от цял свят. Всяка група има шанс да спечели договор с "Nuclear Blast", който ще е за разпространение във всички държави.
   Кандидатстващите банди трябва да нямат договори с други лейбъли, а всичко, което е нужно, за да участват в конкурса, е да пратят връзка към своята MySpace-страница тук. Необходимо е профилът на групата да съдържа биография и снимка, ето и правилата точка по точка:
Бандата не трябва да има звукозаписен договор
Трябва да свири метъл
Не трябва да е кавър-банда
Да притежава правата върху песните си
Да не проповядва фашизъм, расизъм и т. н.
Песните да не са по-стари от две години
Текстовете да са на английски език
Групата да може да комуникира на английски

още за:

Nuclear BlastMyspace


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".