Няма отменени участия на изпълнители в програмата на "SPIRIT of Burgas 2012"

20 юли 2012, 11:51 ч. 443 / 6 8
пред./следв.
"Изказваме най-искрените си съболезнования към семействата и близките на жертвите и се надяваме всички пострадали и ранени да се възстановят и преживеят шока максимално бързо. Искрено вярваме, че с общи усилия и взаимна подкрепа можем да преодолеем този труден и трагичен момент, на който, за съжаление, станахме свидетели", каза днес изпълнителният диркетор на "SPIRIT of Burgas 2012" Стефан Еленков по повод трагичните събития на летище Бургас в сряда.

   "До момента няма нито едно отменено участие на артист, част от програмата на петото издание на "SPIRIT of Burgas". Всички мениджъри на изпълнители, с които говорим, изказват своята съпричастност към трагедията и осъждат остро проявата на насилие и загубата на човешки живот по този безмилостен начин. Изпълнителите се доверяват на усилията, които полагаме в момента и разчитат, че с подкрепата на Община Бургас ще направим всичко възможно, за да осигурим техния комфортен престой, както и спокойствието на публиката.", увери Стефан Еленков.

   Подготовката на фестивала продължава по предварително планираната програма, като не се предвиждат промени в датите и часовете, обявени за всяка от сцените: Главна сцена, "Solar Dance Arena", "Jack Daniel's Rock Arena", "На Тъмно FREESTYLE Stage" и "BraZZoBraZZie powered by Nissan".

   Ако се наложат бъдещи промени сред имената на артистите, датите и часовете на техните участия, и/или други активности, част от официалната програма на "SPIRIT of Burgas 2012", те ще бъдат своевременно оповестявани на официалния сайт на фестивала: www.spiritofburgas.com

   Информация, която не е публикувана на официалния сайт или официално потвърдена от организаторите на фестивала, не следва да бъде приемана за достоверна.

   Екипът на "SPIRIT of Burgas" предвижда засилени и специални мерки за сигурност, предвид факта, че тази година се очакват над 25 000 посетители. Ще бъдат положени всички усилия гостите на фестивала да се чувстват сигурно и тяхното спокойно пребиваване на териротията на "SPIRIT of Burgas" да е гарантирано.

   До няколко дни ще бъдат обявени конкретните мерки и действия, които се планират, които ще бъдат осъществени с подкрепата на Община Бургас, местните структури на МВР и всички партньори на "SPIRIT of Burgas".
Spirit of Burgas 2012


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 20.07.2012 19:47:26 отговори + 0 0
новината не е само това, а и за засилените мерки за сигурност и т. н.
не гледай само заглавието
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 20.07.2012 19:28:30 отговори + 0 0
Ужас! До тук ли стигнахме - когато НЯМА отпаднали група да е новина... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.07.2012 18:11:23 отговори + 0 0
По-добре да не се беше състоял. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.07.2012 14:53:18 отговори + 0 0
spirita пак избухнаха и ще съберат най-много хора. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 20.07.2012 14:34:28 отговори + 0 0
Преди години като бяха бомбордировките над Сърбияя, именно Продиджи си отмениха концерта тук. Явно не правеха разлика между различните държави Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 20.07.2012 13:09:17 отговори + 0 0
Мноо добре,че няма отписали се...Абе нали Гънс дойдоха, всичко е наред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

!!! 20.07.2012 12:19:11 отговори + 0 0
И всички да се откажат няма да е голяма загуба! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jasta 20.07.2012 11:58:38 отговори + 0 0
То остава и сега някой да се откаже,заради атентата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".