OBITUARY издават нов сингъл през октомври, чуйте песен от него

24 авг 2016, 19:38 ч. 778 / 5 4
пред./следв.

   Американските дет метъл ветерани OBITUARY ще издадат сингъл от две песни, озаглавен "Ten Thousand Ways To Die", на 21 октомври. Освен заглавното парче, той ще съдържа и композицията "Loathe", която може да чуете по-долу. Сингълът ще се предлага на CD и за даунлоуд, а към него ще има и бонус - 12 записани на живо песни. Концертният сет е събран от лайв изяви на групата в 11 града през 2015 г.

   Всичко това може да задоволи отчасти нетърпението на феновете, докато OBITUARY издадат нов дългосвирещ албум, планиран за пролетта на 2017 г.

 

 

Obituary

още за:

Obituary


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


1234 25.08.2016 10:54:40 отговори + 3 1
За да бъде добра една дет метъл песен не е нужно да има хиляда рифа. Obituary са култ в олдскуула и пример затова, как музиката ти може да е хубава и без да е сложна.

п.с. до автора, пише се концертен сеТ
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 25.08.2016 10:06:51 отговори + 1 2
Едно време ги слушах. Даже тениска имах. Но бързо ми омръзнаха. И то само албумите до The End Complete, демек първите три. След това не съм се интересувал от тях. Сега са ми още по скучни. Това е някакъв дуум-дет метъл, ако има такова животно. Разликата с ей това, дето Вейдър го пуснаха вчера е огромна. https://www.youtube.com/watch?v=7evx_AQy0jI Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним (задълж 24.08.2016 21:02:44 отговори + 2 5
Има една голяма заблуда, която битува сред феновете на този стил музика : че Cannibal Corpse са еквивалента на AC/DC в дет метъла . Това , разбира се е абсолютна глупост и не почива на никакви реални факти . Но Obituary съвсем заслужено могат да носят тази титла . Ето, че тук имаме песен от два рифа , дълга цели 6:19 минути ... Чиста подигравка . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванко от Монтана 24.08.2016 20:05:02 отговори + 1 8
Тъпа песен неме кефи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".