OBITUARY разкриват обложката и траклиста на предстоящия си албум

5 авг 2014, 09:31 ч. 301 / 5 17
пред./следв.

   OBITUARY ще издадат деветия си студиен албум, наречен "Inked In Blood", на 28 октомври чрез "Relapse Records". Това е първа творба на дет метъл ветераните от пет години насам и е записана в собственото им "RedNeck" студио във Флорида. По-долу може да видите обложката и списъка с песни на предстоящия албум.

01. Centuries Of Lies
02. Violent By Nature
03. Pain Inside
04. Visions In My Head
05. Back On Top
06. Violence
07. Inked In Blood
08. Deny You
09. Within A Dying Breed
10. Minds Of The World
11. Out Of Blood
12. Paralyzed With Fear

obituary-2014-inked-in-blood

още за:

Obituary


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


критикозавър 11.08.2014 16:49:30 отговори + 0 0
Хахаа....смешник надъхан.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

идиотозавър 7.08.2014 15:35:20 отговори + 0 0
Не ти задавам въпроси, младеж. Обяснявам ти, за да не звучиш като див балкански чобанин, за когото всички са маскари.

Като не ти харесва групата, пропускай да коментираш. Като не знаеш какво е кикстартър - пропусни да обясняваш кой е балък и кой гепи пари. Като правиш забележки за правопис и пунктуация, пиши и ти грамотно - след "но" няма запетая. Спор е, когато даваш логични доводи - ти само плюеш и когато видя, че си изсипал едно голямо говно без да си запознат, се пробваш да ме затапваш и пак нищо не казваш.

Разбра ли сега? Не споря с теб, обяснявам ти защо си балканско прасе и защо мислиш като такова, и се опитвам да ти кажа, че не всички са топнати в помията като хората тук, затова - ако не искате да излезете от нея, спрете да дърпате и другите надолу.

По този повод, вземи най-накрая да млъкнеш и се постарай да не мислиш като тарикат на дребно. А щом не знаеш кои са Obituary, избягвай да ги коментираш като музиканти, още по-малко като хора.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

критикозавър 7.08.2014 15:11:08 отговори + 0 0
Теб не те ли заболяха пръстите да пишеш,г-н Столичанин?Като задаваш въпрос-пиши въпросителен,между другото.Дискове имам в добро количество,но тази група не харесвам.Но,не обичам да споря с радиоточката..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

идиотозавър 6.08.2014 15:16:51 отговори + 0 0
Ок, момчета, сега ще ви го обясня като за семпли хора.

Първо, групата не е взела 10 бона за 3 месеца, а 60 бона за по-малко от два. Яко, а. Трудно ви е да разберете подобно нещо, защото навярно никога не сте си купували диск през живота и любимото от метъла ви е да пийвате мастика.

Второ, 10 хиляди долара са минимален доход за тримесечие в САЩ. Или близък до средния. За един човек. За три месеца. Да си плаща наем, храна, кола. Не 5 човека да издават музика. Схващате ли? В САЩ, не в Сусурлево или откъдето се гордеете, че сте.

Трето, вижте страницата на кикстартер кампанията.
https://www.kickstarter.com/projects/unation/help-fund-a-new-obituary-album

Ето я простата като за вас логика на нещата - даваш пари на заем на групата, на която се кефиш и след 4 месеца те ти ги връщат. В зависимост от сумата, която си им дал, получаваш различни благинки - сваляш албума безплатно, получаваш перце, шапка, палки и т.н. чак до барабанчето на барабаниста. Същото както ако ги издава лейбъл, само че в случая няма лейбъл, който да прибира голяма част от парите. Всичко отива директно за музикантите, които с това се хранят. А ти ги подкрепяш по този начин. Сещате се, както вие подкрепяте групите, като пиете пред залите и не влизате, а после се обяснявате по форумите, защото сте големи специалисти и разбирачи.

Във вашите "мази" може би има предимно буркани и хлебарки, а на Obituary студиото е оборудвано с техника, токът се плаща, записите се дават на професионалисти, които да ги обработват. Неща, които не стават безплатно.

За вас, мили бедни смехурковци, да дадеш пари на група, която харесваш и чиято музика слушаш, явно означава да си балък. Жалките ви спечени мозъчета трудно раждат други доводи, затова е "недопустимо" за група от "този ранг" да се финансира сама, благодарение на феновете си, които искат тя да съществува.

Заради аборигена под мен и критичния изкопаем и техните дръзки изказвания е нормално да си говорим за ильеци, мотосъбори, палар, меновара, сабатона, ларса, джеймса, мастиката, мячъла и т.н. Когато си ограничен и прост трол, би трябвало да си седиш кротко, не да ръсиш смело простотии.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Георги 6.08.2014 13:38:47 отговори + 0 0
Тъй се вземали 10 бона за 3 месеца-че и минимална заплата била!! Плямпачи!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


критикозавър 6.08.2014 09:07:39 отговори + 0 0
идиотозавърче,мислиш си че много разбираш......Селския ми мозък си е много добре,не го мисли.Или се засегна понеже си част от БАЛЪЦИТЕ,които са им превели пари?За мен такова нещо за група от този ранг е недопустимо и без коментар повече....,каквото имах да кажа го казах. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анунимен 6.08.2014 02:03:55 отговори + 0 0
сеееч Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сульо Пулев 5.08.2014 18:01:36 отговори + 0 0
Много , много , много я обичам тая група ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

идиотозавър 5.08.2014 16:58:19 отговори + 0 0
Издухан ти е селския мозък, сладур.

Събираха пари, за да издадат самостоятелно албума си. Записват си го в студиото, плащат на хората за микс и мастър, плащат за запис на дисковете и плащат за графичното оформление. После някой опакова албума а друг го откарва до магазините/твоя дом. Кампанията беше за 10 хиляди долара. Това прави минимален доход за 3 месеца. Страшно са прекарали балъците направо. Жалки сте с евтината си балканска мисъл.

Толкова ли е трудно да съобразиш нещата или в този сайт виреят само същества, които се родеят предимно с претърпелите лоботомия или друга форма на недостатъчност.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

критикозавър 5.08.2014 12:50:11 отговори + 0 0
нали просеха пари за запис и обявиха,че са събрали,а сега пък албума е записан в собствената им маза!?Май са издухали парите на балъците на уискита и джойнт.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Eraser 5.08.2014 12:38:04 отговори + 0 0
Е то тая обложка ако не е нарисувана на ръка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

chavdar 5.08.2014 12:20:14 отговори + 0 0
Щом на някой им харесва обложката ОК, но лично за мен обложки като Slowly we rot и Altars of madness си остават образец за изкуство в дет метъла, просто не обичам много разхвърляни карантии, а пък и ми се струва че сега всичко се прави на компютъра, да се рисува на ръка си има своя характерен белег, което не е малко. така да се каже обложките имат някакъв собствен дух. Сега се сещам и за още една велика обложка - ментал фюнеръл на аутопси... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Що? 5.08.2014 11:04:10 отговори + 0 0
Обложката е идеална ! Ако ви е любопитно как са новите песни , по време на този концерт свирят цели три ! https://www.youtube.com/watch?v=Ph2l4dp9gHI Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

filmiran 5.08.2014 10:53:29 отговори + 0 0
Тоя ли е албума финансиран от феновете? Ако да, тогава дано са се постарали. Обложката, според мен, е доста добра... едва ли ще разочароват Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Eraser 5.08.2014 10:23:38 отговори + 0 0
Тука май някои хора не знаят кой е Andreas Marshall. И на кои групи е нарисувал обложките. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


chavdar 5.08.2014 10:16:26 отговори + 0 0
Обложките на първите два албума са уникални, това тук лично на мен ми се вижда като поредните карантии изригнали от фотошоп конвейра... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 5.08.2014 10:08:37 отговори + 0 0
Тежък,бавен,изкормящ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".