OBITUARY се готвят за турне и записи на нов албум

7 сеп 2013, 09:10 ч. 293 / 12 4
пред./следв.
Дет метъл ветераните OBITUARY ще предприемат кратко турне в Северна Америка през октомври, което ще е известна почивка от писането на материала за нов албум, с което групата се занимава в последните няколко седмици. 12 песни са готови да бъдат записани в собственото студио на OBITUARY "Redneck Studios". През август бандата обяви, че събира средства за създаването на следващата си творба чрез финансиране от феновете и стартира Kickstarter-кампания. Необходимата сума бе събрана за по-малко от 24 часа.
Obituary

още за:

Obituary


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


xaxa 8.09.2013 13:54:19 отговори + 0 0
а не са ли с Тери Бътлър - тук на снимката е Франк Уоткинс Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rapid Fire 8.09.2013 11:47:00 отговори + 0 0
Събираха средства от феновете, за да записват в собственото си студио?! П*дерастка работа! F.O.A.D. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2013 11:05:31 отговори + 0 0
Намирисва ти собствената дребно-глуповата душичка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.09.2013 09:29:58 отговори + 0 0
Имат собствено студио а събират пари за албума... Тука нещо ми намирисва... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".