OBSCURA издават лайв албум през октомври, вижте изпълнението на "The Anticosmic Overload"

18 авг 2023, 20:44 ч. 254 / 10 0
пред./следв.

   Германската технична прогресив/дет метъл група OBSCURA обяви, че ще издаде нов концертен албум, озаглавен "A Celebration I - Live in North America", на 27 октомври чрез "Nuclear Blast".

   Траклистът включва песни от последните пет албума на бандата, вкл. актуалния "A Valediction", който се появи на музикалния пазар през ноември 2021-а. Материалът е заснет през 2022 г. и 2023 г. в САЩ, Канада и Мексико по време на турнето "A Valediction World Tour". Миксирането и мастерирането са поверени на Fredrik Nordstrom.

   Чрез плейъра по-долу може да гледате онлайн изпълнението на парчето "The Anticosmic Overload" от албума "Cosmogenesis" (2009). Видеото е заснето от Vincent Grundke, който си партнира с OBSCURA от 2021 г. насам.

Траклист:
01. Forsaken
02. Emergent Evolution
03. Ode To The Sun
04. The Anticosmic Overload
05. Septuagint
06. A Valediction
07. Ocean Gateways
08. Akroasis
09. Orbital Elements II
10. Incarnated


още за:

Obscura


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".