OBSCURA: "Нямаме търпение за концерта в София!"

7 яну 2020, 10:19 ч. 543 / 9 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Steffen Kummerer от Obscura:
„Нямаме търпение за концерта в София! Последния път там беше най-добрият от цялото турне!“

Един месец остава до старта на европейското турне на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe и нетърпението на феновете и на артистите расте. Мощната четворка се готви за 21 дати в 21 европейски града, сред които и София в Mixtape 5 на 20. 02. 2020.

В интервю за българската публика фронтменът на Obscura Steffen Kummerer сподели, че при последното европейско турне на групата през 2016, софийският концерт им е бил най-любимият и с нетърпение очаква новата среща с българската публика. За новото турне в подкрепа на албума Diluvium немската дет метъл прогресив банда готви изцяло ново пълнокръвно шоу със сериозна продукция, с чиято подготовка се занимават и в момента.

Steffen ще се качи на сцената в Mixtape 5 два пъти – с Obscura и като част от страничния си проект, повлиян силно от Dissection, Thulcandra. Kummerer издаде, че на концерта в София ще прозвучи и чисто нова песен на блек дет метъл бандата, а до края на годината – се очаква и цял албум.
Дет метъл героите от Холандия God Dethroned същo идват в България с нова продукция, освен с най-големите си хитове. Албумът Illuminati ще се появи официално на 7 февруари 2020 от Metal Blade, само две седмици преди концерта в София, а заглавната песен и клип към нея вече излезе през декември: https://youtu.be/vj9hcFj66BY.

Чуйте цялото интервю със Steffen Kummerer на честотите на Радио Z-Rock в предаването Тотална Инвазия на Стоян Цонев утре, 8 януари, в 20:00 с повторение в събота от 21:00.
Билетите за концерта на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe на 20. 02. 2020 в клуб Mixtape 5 са в продажба в мрежата на Eventim.bg и Bilet.bg на цена от 30 лв., a в деня на концерта ще са по 40 лв.

 

още за:

ObscuraProjector Plus


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Винету 7.01.2020 20:49:15 отговори + 0 8
Слаба работа! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 8.01.2020 08:01:04 + 7 0
Пусни си Таря тогава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".