Обвиниха Vince Neil (MOTLEY CRUE) в домашно насилие

5 апр 2011, 20:24 ч. 350 / 8 14
пред./следв.
Неприятностите за вокалиста на MOTLEY CRUE Vince Neil продължават. След като съвсем скоро излежа присъда за лишаване от свобода за 15 дни заради шофиране в нетрезво състояние, сега музикантът бива обвинен и в домашно насилие. Според TMZ.com, той е блъснал бившата си приятелка Alicia Jacobs в хотел "Хилтън", Лас Вегас, оставяйки синина на рамото й. При това - певецът е отправял и обиди към Alicia, а при скандала е била извикана полиция. Версията на Vince е, че не е докосвал г-ца Jacobs, като той има и свидетели за това. Неговата ръка е била одрана до кръв от Alicia и дори самият той се е колебаел дали да не повдигне обвинения. Vince и Alicia се разделиха през март след седеммесечна връзка, скоро след като певецът излезе от затвора.

Снимка: Scott Harrison


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Metal 16.05.2011 00:11:10 отговори + 0 0
Мотли са си номер 1. А селяците от кога четат новини за Винс. И са РОК.. истински. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.04.2011 12:17:52 отговори + 0 0
@metalistvr123-Пич,прав си,че тези,които плюят по Мейдън за злетаци,но ти не се различаваш от тях,защото плюеш по други.Научи се да пишеш на български и отиди да изливаш агресията си някъде другаде!Музиката е направена за да носи удоволствие-ако нещо не ти харесва,просто не го слушай!Приеми,че твоите възгледи за толкова субективни,колко тези на всички останали,които пишат тук.Айде мир и любов. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 6.04.2011 15:16:20 отговори + 0 0
Абе глемърчета смешници колко сте жалки всички мойте идоли поне не приличат на жалки травестити тип азис,и мотли крю са толкова далече от най-великите че направо ще умра от смях,те си трупат милионите вашите глемъри,защото музиката им се слуша от всякакви чалгари,рапъри,електроманяци,кифли и застаряващи лелки и др подобни утрепкии,а и се прави единствено с цел пари.И КОЙ СМЕШНИЦИ НАГРИМИРАНИ КАТО ЧАЛГА К**** ВИ КАЗА ЧЕ ХОДЯ С МАЗНА КОСА,НАШИВКИ,КУБИНКИ И Т.Н..АЙДЕ БЕГАЙТЕ У ЛЕВО ВСИЧКИ И СИ СЛУШАЙТЕ ДИСКО РОКА УПС ГЛЯМА!GlamFan смешкооооооо като метълите сме психично болни кво дириш тука където и не са те клатили(или може би са от къде да знам)Преди време някой се изсра че лейди гарга е по-велика от Мейдън,а наскоро в новината за Уайтснейк някой изръси че тя има милиони фенове затова не трябва да я плюем а да я уважаваме или онези които цвилиха от кеф че моби идва в Бг вие кво дирите тука смешници,кой сега е позьора,а??????И само да кажа Айрън Мейдън са много по-популярни от всички глям наркомани взети заедно и си пълнят стадиони без проблеми и като нищо са продали повече албуми от най-"великите" глемъри мотли круто,които както казах музиката им е с цел печалба!!!!!!!!Капиш???????? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ico rocka 6.04.2011 13:09:44 отговори + 0 0
jasta,хубавицеe найш коя част на долното надмъдие моеш да ми масажираш използвайки спермоизсмукващите си органи а?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.04.2011 13:01:07 отговори + 0 0
jasta,ти не се ли скри вече?айде марш,какво правиш в тоя сайт въобще?мога да ти дам страницата на феновете на азис,ако си търсиш местенце за отдих със себеподобни... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тито 6.04.2011 11:14:10 отговори + 0 0
Що бе, кубинките са удобни. А и глема не е много нов стил. А и се къпем, не ходим с мазни коси. И да, малко ме е яд, че глема е популярен, щото баш ПОПулярните неща са предимно гадни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jasta 6.04.2011 10:59:16 отговори + 0 0
metalistvr123,точно пък вие олд-скул метълчетата сте най-зле,ако тръгнем да си говорим.Изглеждате като клошари и хипари,хората като ви видят им се повдига и после иди им обяснявай,че не всички ходим с кубинки,мазни коси и кожени якенца..и че не всичко е Айрън Мейдън и тем подобни приказки за лека нощ.И позьорите сте вие,щото само знете да плюете новите стилове.Хубавото е,че малко по малко ще изчезнете,щото групите ви са на по 100 години и вече никой няма да свири мазно хеви и траш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Глемър #2 6.04.2011 10:04:41 отговори + 0 0
Ей, това тру метълите наистина са най-долното племе.
Яд ли ви е, че глема е популярен и глем изпълнителите печелят милиони, докато вашите тру метълисти се стоят в клубчетата! DD
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GlamFan 6.04.2011 09:52:39 отговори + 0 0
Хм, да имахте малко мозък поне, че да говорите. Първо Мотли са най-великите и второ кой е казал, че са метЪл??? Метъл са такива душевно и умствено изостанали като вас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joensuu 6.04.2011 01:48:13 отговори + 0 0
Е, всяко стадо си има мърша... която, за жалост, се превръща в емблема на стадото за пред останалите.

Иначе, ако можехме тук да се съдим за всяка драскотина или синина по ръката, сигурно отдавна щяхме да сме богати и известни...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 6.04.2011 00:08:49 отговори + 0 0
metalistvr123 - 2011-04-05 23:42:55
Това гляма е най-голямата издънка в метъла след метълкура и ниумйетала.Най-големите позьори,"пианисти" и наркомани,зарад тия травестити ни викат на всички метъли че сме наркомани.А тия мотли кру са царете на този шитнян стил (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) много си прав, а погледни го "метЪла", даже в костюмче се е барнал!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

metalistvr123 5.04.2011 23:42:55 отговори + 0 0
Това гляма е най-голямата издънка в метъла след метълкура и ниумйетала.Най-големите позьори,"пианисти" и наркомани,зарад тия травестити ни викат на всички метъли че сме наркомани.А тия мотли кру са царете на този шитнян стил (n) (n) (n) (n) (n) (n) (n) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lady 5.04.2011 22:30:32 отговори + 0 0
Този е пернаментно пиян или друсан. Много помни какво е станало . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.04.2011 22:08:01 отговори + 0 0
глемърията не спира Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".