Обявиха реда, по който ще свирят групите на фестивала "Brutal Assault"

24 юли 2012, 07:30 ч. 130 / 2 7
пред./следв.
На страницата на чешкия фестивал "Brutal Assault" вече може да се види реда, по който ще се изявяват групите в четирите дни на събитието. Разписанието е достъпно на http://brutalassault.cz/en/schedule/. Фестивалът добави четири последни имена към окончателния списък с изпълнители. Това са беларуските дуум/паган метъли GODS TOWER, френските авангардни метъли SEBKHA-CHOTT и две чешки банди - детметълите BRUTALLY DECEASED и блекметълите TROLLECH. Тъй като DEICIDE са отменили цялото си лятно европейско турне поради "непредвидени обстоятелства", на тяхно място ще свирят бразилските главорези KRISIUN. Други потвърдени групи са британските блекметъли ANAAL NATHRAAKH и южнафриканският метълкор състав TRUTH AND ITS BURDEN. Организаторите напомнят, че до края на юли на предварителна продажба ще се продават билети за целия фестивал на цена 1550 чешки крони (+ таксата за PayPal).
Brutal Assault 2012

още за:

Brutal Assault


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ostrogoth 31.07.2012 10:29:15 отговори + 0 0
Вече и по часове:
http://brutalassault.cz/en/schedule/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ostrogoth 26.07.2012 17:00:58 отговори + 0 0
Вече пише кой на коя сцена ще се изявява:
Напр. Амон Амарт ще са на сцена Йегермайстер
Машин Хед - на сцена Металшоп.
А Inquisition - на Будвар.
Все още няма по часове - ама сигурно скоро
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy 25.07.2012 01:02:12 отговори + 0 0

Анонимен - 2012-07-24 23:42:04
ей тва е фест,учете се еврейски ,,промоутъри,,

Ако този фест беше в България, щахте да се оревали орталъка, как 10 дена преди датите не се знае, кой кога свири, променят се групи, няма еднодневни билети и т.н. И понеже половината от дебилите коментиращи тук, ако харесват само една група, искат да идат само за нея, щаха да изплюят тонова храчки по организаторите, защото не знаят кога групата ще свири и не могат да си купят билет само за този ден.

Под новината има само харесвания и нито едно нехаресване. Ако е новина за нещо свързано с България, ако ще да е, че на някой му се родило детенце, пак ще има минимум 20% нехаресвания....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2012 23:42:04 отговори + 0 0
ей тва е фест,учете се еврейски ,,промоутъри,, Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крокодила Гена 24.07.2012 13:18:08 отговори + 0 0
След като DEICIDE са отпаднали, защо не са повикали титаните Аналгин и D2, ами ще викат някви никому неизвестни KRISUIN ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ostrogoth 24.07.2012 09:24:11 отговори + 0 0
Мда, засега се вижда само коя група в кой ден ще свири - ама пак е нещо. И бирата по евро и двадесет (няма даже 2,40 лв) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 24.07.2012 07:51:01 отговори + 0 0
На сайта не е обявен реда на излизане на бандите, а само кои банди в кои дни ще свирят. Редът на излизане сигурно ще го пуснат скоро и то в точни часове, а сега са обявени само по азбучен ред, защото едва ли Dimmu Borgir ще свирят под номер 6
Останаха 2 седмици
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".