"Occult Night" в "The Black Lodge" на 26 март

24 мар 2015, 07:48 ч. 481 / 8 3
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 26-ти март (четвъртък) ще отбележим поредната вечер, станала част от огромната колекция от тематични вечери, характерни за бар "The Black Lodge", а именно "Occult Night". Ще изпратим зимата и ще посрещнем пролетта под звуците на окултен doom/psychеdelic rock и щипка heavy metal. Ще звучат групи, положили основите на това музикално течение като BLACK SABBATH, PENTAGRAM, MERCYFUL FATE, KING DIAMOND, WITCHFINDER GENERAL, COVEN, ANGEL WITCH, ELECTRIC WIZARD, DANZIG, PAGAN ALTAR и др. Съществено внимание ще обърнем и на не по-малко нашумелите в последно време групи от "новата школа", а именно GHOST, ATTIC, IN SOLITUDE, WITCHCRAFT, YEAR OF THE GOAT, THE DEVIL'S BLOOD, ORCHID, BLOOD CEREMONY, JEX THOTH, THE OATH, KADAVAR и др.

В допълнение към това, солидна доза видеоклипове и концертни изпълнения ще оформят окончателния образ на окултната вечер.

Традиционната томбола както винаги ще бъде налице, началото е 21:00, а входът е свободен.

 

още за:

The Black Lodge


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Blacky 24.03.2015 07:58:53 отговори + 1 3
А къде са BEHEMOTH? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не знам 24.03.2015 08:11:22 + 4 0
Окултно не е тъждествено на сатанистко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blacky 24.03.2015 10:04:25 + 1 3
Именно:
Къде са BEHEMOTH?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".