OCEANSIZE се разпадат

25 фев 2011, 17:23 ч. 84 / 1 1
пред./следв.
След 12 години заедно OCEANSIZE са взели решение да се разделят. Музикантите от групата, която издаде четири студийни албума от 1998-а насам, ще се посветят на други свои проекти. Последният диск на OCEANSIZE "Self Preserved While The Bodies Float Up" излезе през миналата година.

още за:

Oceansize


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Yanni 25.02.2011 20:11:58 отговори + 0 0
Съкрушителна новина! :-(
Oceansize категорично са едно от явленията на британската сцена през последното десетилетие. Красноречив е фактът, че нееднократно са били support по време на турнетата на големите Porcupine Tree. Много ми се иска разпадането им да е кратковременно, но пък изобщо не ми се вярва... :-(
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".