ODD CREW подписаха с немския лейбъл "Drakkar Entertainment", работят по нов материал

25 ное 2021, 16:44 ч. 923 / 5 8
пред./следв.

   След близо двугодишно затишие от българската банда ODD CREW съобщават, че са подписали с германския лейбъл "Drakkar Entertainment" за издаването на следващия им дългосвирещ албум. Дискът, който ще бъде шести поред в дискографията на групата, ще се появи на музикалния пазар през идната 2022 г.

  Творбата ще съдържа осем нови парчета, всяко едно от които ще бъде придружено от концептуален видеоклип. Освен това албумът ще бъде придружен и от пълнометражен филм, който ще бъде излъчен в кината у нас.

  Съвсем скоро ще бъдат обявени повече подробности около ODD CREW номер 6, както и първия сингъл от предстоящата творба.

   "Drakkar Entertainment" се разпространява от "Soulfood Music Distribution", който от своя страна е част от "Believe Music" - един от водещите дигитални дистрибутори на музика в света.

   "Drakkar" започват работа през далечната 1986 г. и през годините са работили с банди като KREATOR, SODOM, RAGE, HELLOWEEN, U.D.O., RUNNING WILD, SEPULTURA, DEATH, VOIVOD, SAVATAGE, BIOHAZARD, HAGGARD и NIGHTWISH. Като в момента имат каталог от над 70 изпълнители и 200 издания, от които осем златни и две платинени. Като исторически момент за лейбъла определено е успехът на групата LORDI на конкурса "Евровизия" през 2006-а.

 

още за:

Odd Crew


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


CoreyT 29.11.2021 14:09:30 отговори + 0 0
Само напред и успехи на високо ниво!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро от МЕИ 28.11.2021 02:31:10 отговори + 2 0
Успех банда!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dc cooper 26.11.2021 10:12:48 отговори + 6 0
Odd Crew заслужават да успеят на световната сцена !!! Дано този договор им помогне музиката им да "стигне" до повече хора . Те имат всички предпоставки да станат ''ГОЛЕМИ'' и извън пределите на милата ни татковина !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Опърпан 26.11.2021 00:50:52 отговори + 9 2
Те, разбира се, са институция, не ги слушам всеки ден, на живо ги слушах два пъти, разстреляха ме с метълския си концерт, но ме разстреляха и с акустичния, въпреки че не си падам много по акустики, а бе обичам ги, радвам се че ги има и им желая успехи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбира се 26.11.2021 09:15:06 + 1 6
Разбира се, те на са просто институция. Те са патриарсите на Българския Рок. Те са могули. Те са Чък Норис! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maxXx 25.11.2021 19:47:53 отговори + 6 0
Дано да е за добро, бандата е жестока, а аз съм ги гледал само веднъж наживо.

Имам 2 техни диска и постоянно въртя техни парчета в Спотифай m/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Ревматизъм 25.11.2021 18:30:26 отговори + 8 1
Талантливи момчета, но така и не намериха себе си... Пожелавам им го от все сърце, готини пичове са. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Киро от МЕИ 28.11.2021 02:32:58 + 1 1
Някой успял ли е да намери себе си??БГ критико и капацитето мой... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".