ODD CREW показаха обложката на новия си албум, чуйте още едно парче от него

26 фев 2018, 10:09 ч. 1178 / 6 1
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

След появата на пилотния сингъл “Dust in My Eyes”, последван от стилното видео на Supers4upen към “Same OId Me”, ODD CREW показват на феновете си и обложката на предстоящия “The Lost Pages”, като тя е съпроводена от трето ново парче, носещо името “I’m Free”.

Чуй тук:

 

Кавър арт-а е дело отново на Васил Васев - Vasse, с когото бандата работи и за предния си албум “Mark These Words”. Първоначалната скица е дело Васил Първановски и Станислав Ангелов, дизайна на книжката е на Мартина Милтенова - ANITRAM, а снимката на бандата е от българския топ рок-фотограф Елена Ненкова.

Официалната дата на излизане на “The Lost Pages” е 19-ти март, като няколко дни преди това Odd Crew ще се срещнат с феновете си на редица “Listening” партита в страната. След това започва и концертно турне. Предварителната продажбна на билети за шоутата в София, Варна и Пловдив стартира в понеделник 26-ти февруари през мрежата на Epay-Go.

Listening партита:
15 март - София - Thin Red LIne Bar
16 март - Варна - Jack Daniel's Bar
17 март - Пловдив - Donwload Bar

Концерти:
23 март - Русе - Max Club
24 март - Велико Търново - Melon
29 март - София - Terminal 1
30 март - Варна - Varna Live Club
31 март - Шумен - MeRock
6 април - Благоевград - All Stars
13 април - Бургас - Bar Bez Ime
14 април - Пловдив - Bee Bop
20 април - Свищов - Club Disorder
21 април - Габрово - Jack Daniel's Club
27 април - Казанлък - Hope Live Club
28 април - стара загора - Jam

 

 


още за:

Odd Crew


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Дървото 26.02.2018 13:20:40 отговори + 7 1
Много ми допада Book of Souls I & II на Зак, така че чакам да излезе този албум. Песента е готина. Готино е и да слушаш атмосфера с акустика. Странните Типове поемат 'на крачка встрани', така да се каже, а 'наоколо е толкова тихо'... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".